CONTACT

captcharefresh
Voer de code in de afbeelding in

Testimonials

“Ik heb het genoegen gehad om gedurende twee jaar samen te werken met William en zijn advies te krijgen na de verkoop van zijn bedrijf.”
 
Over welke kwaliteiten beschikt hij?
 
Een buitengewone persoonlijke inzet, uitstekende neus voor zaken, originele technische en zakelijke aanpak en een ongeziene aanleg om oplossingen te vinden wanneer alles problematisch lijkt, dikwijls samen met een onvoorstelbare bescheidenheid. William is daarenboven een betrouwbare partner, die ik ten zeerste aanbeveel aan elke algemene directie die haar blik wil verruimen."


Patrick Coupier, CEO, Groupe Kompass, Parijs, Frankrijk

"Ik ontmoette William 15 jaar geleden in mijn zoektocht naar kwalitatieve, digitale data.
William is niet alleen een uitstekende digitale ondernemer, maar is ook een uitermate creatief persoon die zijn bedrijf voortdurend opnieuw uitvindt en proactief op de nieuwste markttrends kan inspeelt.
Ik werk al 15 jaar met hem samen en hij bewijst ons elke dag met zijn loyaliteit en ernst dat zakenrelaties hoofdzakelijk gebaseerd zijn op betrokkenheid en vertrouwen."


Patrice Ceccaldi, Président – CEO chez Altares – Dun and Bradstreet, Paris, France

“Ik werk ondertussen al meer dan 15 jaar samen met William. Eerst als klant, vervolgens als dienstverlener of als partner. Ondernemerszin zit William in het bloed. Hij stelt altijd oplossingen voor in plaats van problemen te zien. Hij heeft veel sneller dan de meeste spelers het potentieel van de digitale marketing ontdekt en heeft oplossingen ontwikkeld die beantwoorden aan de behoeften van zijn klanten. William is een durver, die risico’s niet uit de weg gaat. Hij komt steeds zijn verplichtingen na en is uiterst efficiënt.”


Pierre Lelong, Disruptive Innovation Hunter, Technofutur TIC, Gosselies, Belgium

© ATELIER100 ✿ For the moments & details